Creative

BRYSTBUKET ELLER BLOT SOM PYNT

CORSAGE

Du kan sagtens lære at lave din egen lille corsage/ brystbuket og lige nu kan du starte med at øve dig på alt det skønne der dukker op i haven. Du kan vælge om den skal pynte på Herre jakke til en fin fest , på bordet ved kuverterne evt. hver anden (måske kun damerne ?,-)) eller som pynt på en pakke . Ofte gør vi ikke så meget ud af indpakningen og slet ikke hvis det er penge…men sådan en fin lille buket kan pynte på både en flaske vin og på en flad eller større pakke 😉

GODT AT VIDE :

Godt at vide inden du begynder, er at dine små blomster skal være vandmættet og dvs. have trukket vand i flere timer, gerne plukket dagen før. Ellers kan du risikere at de klasker med det samme . Nogle blomster er mere velegnet end andre . En stor hovedet nellikke er helt klart en af de bedste som holder længe uden vand . 

Du kan binde den lille buket og evt. sætte den i lidt vand til du skal bruge den og først til sidst sætte bånd på . Lidt vat om stilkene og flora tape på bagefter kan også være en løsning. 

Øv dig med det du har i haven om kom selv frem til hvad der kan holde bedre end andet. Eukalyptus og salal fra blomster handleren holder også rigtig godt. Fra haven er efeu og græs fra eng en god mulighed. 

Nedenunder her ser du et billede af ting der er gode at have om du skal lave det ene eller andet med blomster…Floratapen jeg nævner er den grønne i midten, der ligner en rulle tape 😉 fås hos den lokale blomsterbutik, det gør det meste….

  • Blomstertråd forskellige tykkelser og med eller uden grønt lak
  • 2 slags bindbast, snor og bast
  • Floratape
  • Myrtetråd
  • 2 slags vinseltråd sort og grønlakeret

– SE MED HER HVORDAN DU GØR

– GOD FORNØJELSE 😉

VIDEO