Creative

HVAD HJERTET ER FYLDT AF…….

NU SKAL DU HØRE…….

Mit hjerte, er fyldt af kærlighed til det omkring mig, min hjerne er et mysterium men samtidig fyldt med alle mulige ideer. Det er det jeg vil dele med dig her på min blog;-)

Jeg er uddannet blomsterdekoratør for snart over 30 år siden, wau 😉 ja og for snart 50 år siden , dobbelt wau 😉 blev jeg født ude på landet i et lille skønt rødt bondehus med egen sø og skov. Det er nok grunden til at min kærlighed til naturen er så stor og at jeg tror på at vi skal nyde det der er lige nu og her.

At være blomsterdekoratør, er for mig en livsstil og den har bragt mig vidt omkring. Jeg har undervist i kreativ hårpynt i Vordingborg, arbejdet og gør stadig på modemesserne i Bella Center, været  Royal Hotel´s (SAS) faste blomsterdekoratør (dengang de havde sådan en :-)) i 11 år, elsket at arbejde i Arne Jakobsen´s design som min farfar også har arbejdet med . Undervist i Hadsund, Viborg, Vordingborg og arbejdet i skønne blomster butikker bla. Liatris, Akselborg , Persille pigen , Rio blomster og Fasters have.

Det at prøve noget nyt gør at jeg ser tingene med nye øjne, jeg nyder at lære men også at give det videre jeg har lært. Så når nu jeg har kastet mig ud i at lave en blog , lærer jeg igen noget men kan også give noget videre til dig 🙂 Håber du vil nyde det .

P.s

 Jeg er et kæmpe familie menneske, der elsker mit lille hjem med min skønne familie og hund. Coco vil muligvis optræde i baggrunden på et par billeder eller video 😉 den følger mig nemlig over alt.