Creative

BRYLLUP ELLER KONFIRMATION ? ELLER BLOT EN FEST ;-)NYD NEM OG NYDELIG BORDPYNT….

FESTEN BESTEMMER DU 😉

En lille fest kan man da altid holde… eller en af de lidt større, konfirmation, dem er der jo en del af denne sensommer pga corona, bryllup, bryllupsdage, fødselsdage you name it… Fælles for dem alle er at vi ofte gerne vil have lidt pynt på borderne…

BORD DEKORATION

MEN nu er vi jo ikke uddannet blomsterdekoratør allesammen 😉 og kan lave denne dekoration som på billedet oven over…(se i indlægget,-))Vi kan få en til det eller mange bække små….Dvs. saml en masse små sylteglas, forskellige størrelser og en masse forskellige små blomster, græsser m.m. En masse små glas i grupper kan faktisk udgøre det for en stor eller dekorere på en anden måde men lige så fint. Her har du også muligheden for at lave dem til at hænge og evt. ned fra loftet lige oppe over din gruppe. De kan også hænge i et træ i haven hvis det er der I er … Din fantasi, din grænse for kreativiteten…:-)

Til at starte med har du samlet en masse glas i forskellige str. Dernæst har du bundet groft snor om og evt. lavet en stak til at hænge ( se billed for detalje med stål tråd til at hænge i )

Du skal ud i naturen og finde, gerne græs der er ved at tørre og andre fine frøstande. Alt dette putter du i dine vaser først . 

De  friske blomster du vælger skal i , skal have trukket vand siden dagen før OG så meget grønt som muligt fjernes , nærmest jo mere jo bedre. Vælg blomster der er lette eks. ærteblomst og kun få store hovedet som roser, nellikker eller lign.

Nu er du klar til at fylde en tredjedel vand i vaserne og sætte dine blomster . Lad dem stå køligt dog ikke under 8 gr til de skal bruges.

BONUS INFO

Du kan jo snilt lave ekstra glas hvor du fylder lidt sand i bunden og sætter fyrfads lys i, både til at hænge og til borde.

Årstiden bestemmer hvad du bør bruge og derfor kan det også være rigtig fint til jul med kogler, gran og noget af det tørret græs og de frøstande du har plukket ekstra af og gemt 😉

Rigtig god fornøjelse og nyd det mens du forbereder det ( også med at spise de lækkerier der var i glassene fra starten af ,-))

Elsker du at lege med blomster så kan du lære en hel del mere på et af mine hold via FOF https://www.fof.dk/da/roskilde/frederikssund

ALLE VASER SAMLET OG SET OVEN FRA.