HYLDEBLOMST/JORDBÆR IS
Du bliver simpelhen nød til at prøve at lave denne skønne nemme is med hyldeblomst/jordbær saft https://nydnuet.dk/hyldeblomst-jordbaer-saft/ . Parfait is er af fløde som ikke koges men piskes til skum . Den er derfor nem at lave og har en lækker cremet konsistens. Server friske jordbær til og evt. lidt marokkansk mynte. Ja og har du også lavet bøge likør passer et lille glas fint hertil 😉 https://nydnuet.dk/boege-likoer-lavet-paa-gin-og-boegeblade-fortsaettelsen/
THE SECRET RECIPE 😉
- 6 æggeblommer (pasteuriseret)
- 100 g. rørsukker ( piskes med æggeblommerne til hvid luftig masse )
- 1/2 L. piskefløde (piskes godt stift men ikke til smør)
- 2 dl. hyldeblomst/jordbær saft (tilsættes langsomt æggemassen)
- Meget lidt salt
- Vend forsigtig den stive piskefløde i hyldblomst blandingen m salt og hæld det i skål som dækkes til og stilles på frys. du skal lige røre i den efter et par timer så du undgår ” is splinter” . Når du skal servere den kan det være en foredel at dyppe din is ske i glas vand hver gang du tager en skefuld 😉
JA DET VAR HVAD JEG LOVEDE ….HVIS DU GEMTE 2 DL HYLDEBLOMST/JORDBÆRSAFT 😉 VELBEKOMMEN.
Forrige
GRILL SMØR
Nyere